Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice u nedjelju dočekuju neporaženi Poreč

06.10.2017. / Sportska redakcija

Žal za propuštenom prilikom i bodovima iz Dubrave još uvijek je prisutna u redovima goričkog rukometnog prvoligaša, koji je s tijesnih 30:29 poražen na prvom ovogodišnjem gostovanju. Dobra igra nažalost nije nagrađena osvajanjem barem jednog boda.

Jedan od onih koji je u Dubravi odigrao utakmicu za pamćenje bio je Davor Ćavar koji je susret završio s petnaest postignutih pogodaka uz samo jedan promašaj. Mnogi su uz taj podatak proletjeli tek onako, no ako netko postigne polovicu pogodaka svoje momčadi to je važno istaknuti, bez obzira na to što se on i suigrači na kraju nisu radovali.

-Ma ne treba mene ovdje posebno isticati, nego cijelu momčad koja je vjerovala u mene i razigravala me. Nažalost, taj moj učinak nije nam bio dovoljan za pobjedu i osvajanje bodova, jer većim dijelom utakmice kontrolirali smo stvari na terenu. U posljednjim trenucima presudila je širina, no pokazali smo kako se možemo dobro nositi i na gostovanjima, tako da vjerujem da će ova sezona ponovno biti dobra po nas- kaže nam Davor Ćavar.

Uvodna dva kola pokazala su kako će domaći teren biti presudan u postizanju što boljeg plasmana. Svih deset momčadi već sada na kontu ima barem jedan bod, što dovoljno govori o izjednačenosti lige u kojoj će bodovi sa strane biti zlata vrijedni. Jedini koji se za sada mogu pohvaliti stopostotnim učinkom su rukometaši Poreča koji u nedjelju stižu u Veliku Goricu.

-Mi moramo igrati svoju igru, a utakmice protiv Zameta i Dubrave pokazale su kako se možemo sa svima nositi. Igramo doma pred svojom publikom koju pozivam u što većem broju u dvoranu da nas podrže u našem pohodu na drugu pobjedu- u najavi utakmice će Davor Ćavar.

Nedjeljna utakmica između Gorice i Poreča igra se u Srednjoškolskoj dvorani u 18 sati.

Podijeli