Novosti Sport Događanja

Rukometaši nakon tri kola i dalje bez pobjede

07.10.2018. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice doživjeli su u trećem kolu Premijer lige i treći poraz. Nakon Poreča i Umaga, bolja je bila vinkovačka Spačva, rezultatom 31:35 (14:19).

Dvoboj je bio izjednačen tek u uvodnim minutama, a gosti su do poluvremena uspjeli napraviti osjetniju razliku. Goričani su početkom nastavka zaigrali bolje, prednost se počela topiti i sredinom drugog dijela Spačva je imala tek pogodak viška. Ipak, neizvjesna završnica je izostala i Spačva u Slavoniju odlazi s bodovima.

Hrvoje Ceković predvodio je Goricu u napadu s devet golova iz 14 pokušaja, dok je Davor Ćavar precizan bio šest puta. Tomislav Barišić je postigao pet pogodaka, bez promašenog šuta, dok je Luka Marjanović suparničku mrežu također tresao u pet navrata, uz samo jedan promašaj. Nikola Lončar je imao pet obrana, od čega jedan sedmerac, dok je Igor Totić 'skinuo' tek dvije lopte.

Kod Spačve su Raguž i Božić dali po sedam, a Smojver i Manci Minčević po šest golova. Stojanović i Ereš imali su zajedno deset obrana.

Gorica je na dnu ljestvice, bez bodova. Idući nastup rukometaši ponovno imaju na svom terenu, a u Veliku Goricu dolaze Sesvete.

U preostalim subotnjim susretima trećeg kola Sesvećani su kod kuće izgubili od Umaga 24:25, Rudar iz Ruda je kod kuće s 27:24 bio bolji od Zameta, dok je Dubrava s minimalnih 31:30 svladala Rudan Labin. U nedjelju igraju GRK Varaždin 1930 i Poreč.

HRK Gorica: Nikola Lončar 5 obrana, Igor Totić 2 obrane; Hrvoje Ceković 9/14, Ivan Borić 2/3, Luka Marjanović 5/6, Antonio Rogan, Filip Goričanec, Bruno Negran 1/3, Jakov Pušić, Filip Grga Zrinušić, Julijan Šalić 1/1, Davor Ćavar 6/9, Ozren Vučićević, Ivan Žarković 1/5, Amar Spahić 1/2, Tomislav Barišić 5/5.

 

 

 

Podijeli