Novosti Sport Događanja

Sedam Bombardera u hrvatskoj reprezentaciji

01.06.2018. / Damir Žbulj

Hrvatska reprezentacija u australskom nogometu u petak od 17.30 sati na terenu pored Kineziološkog fakulteta u Zagrebu igra prijateljski dvoboj s ekipom Abu Dhabija.

U hrvatskoj selekciji je i sedmorka iz velikogoričkih Bombersa, koji su se našli na popisu izbornika Ivana Molnara.

Hrvoje Habljak, Filip Lenić, Zvonimir Murković, Lovre Čudina, Jan Dam, Tomislav Nedić i Matija Đambić branit će boje Lijepe naše u okršaju s Australcima koji žive i rade u Abu Dhabiju.

Croatian Knights čine još i kapetan Ivan Ivoš (Zagreb Cvjetno Dockers), Tomislav Maršić (Hawks), Matija Bašić (Hawks), Roko Buljanović (Dockers), Goran Pecikoza (Blues), Miro Jurmanović (Dockers), Luka Čudina (Hawks), Jakov Nanjara (Dockers), Viktor Kolčić (Dockers), Josip Motik (Blues), Josip Karadža (Blues), Mislav Karamatić (Blues) i Mateo Ivelić (Blues).

PRVI PORAZ

U trećem kolu domaćeg prvenstva, nakon dvije pobjede, VG Bombersi su doživjeli i prvi poraz. Bolja je bila ekipa Zagreb Hawksa rezultatom 83:69, od čega je Josip Habljak svojim Velikogoričanima 'podario' šest pogodaka.

"Izostanak i ozljede nekih od stožernih igrača, srljanje i psihološki pad u ključnim trenucima utakmice koštali su nas ovog neugodnog poraza," poručili su iz redova Bombersa.

Idući nastup Bombardera je 9. lipnja na prvom CEAFL turnir sezone, na kojem će uz hrvatske klubove nastupiti i ekipe iz Švicarske, Austrije, Češke i Italije.

Podijeli