Novosti Sport Događanja

Sesar: Pozivam gledatelje da u većem broju dođu na Split i da nas podrže

08.12.2019. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice su gostovanje Dubrave u Gradskoj sportskoj dvorani shvatili maksimalno ozbiljno, potvrdili su razliku u kvaliteti, opravdali ulogu favorita i suparniku odmah u uvodnih par minuta 'ubili' želju i volju za pravim otporom...

"Nije bila bitna razlika, ali nakon dva poraza i dvije teške utakmice protiv Cibone i Zadra morali smo se vratiti pobjedama. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i svaki igrač je dao svoj maksimum."

"Ono što je bitno da smo Dubravu zadržali na 60 poena, u defenzivnom dijelu smo bili jako dobri, a raduje me i da smo puno bolji bili u napadu nego u dosadašnjem dijelu sezone," istaknuo je nakon uvjerljivog slavlja trener Josip Sesar.

-->> [VIDEO] Razigrana Gorica zaledila Dubravu na -35

Priprema je i ovaj put bila izuzetno važna!

"Prije utakmice sam rekao svojim igračima da je jako bitno kako ćemo ući u utakmicu i da samo ovisi o nama u kakvom ćemo ritmu i s kojim intenzitetom odigrati ovaj susret. Momci su to shvatili jako dobro, reagirali su na pravi način i već je prva petorka usmjerila tijek dvoboja. Vidjelo se kako će ovo završiti."

Nakon odigranih 11 utakmica sa svim suparnicima u HT Premijer ligi Goričani su na sjajnoj trećoj poziciji ljestvice s osam pobjeda. Dva poraza upisali su u posljednja dva tjedna, od Cibone i Zadra, a jedan je stigao na samom otvaranju sezone, kod Splita, koji u subotu  stiže na 'revanš' u Veliku Goricu.

"Počinje drugi dio prvenstva, igra se trokružno, i u goste nam dolazi Split, ekipa koja je imala određenih problema u ovom dijelu sezone. Mislim kako se iz utakmice u utakmicu dižu, kako igraju sve bolje i bolje i smatram kako nas čeka jako težak susret," poručio je Sesar i pozvao sve ljubitelje košarke na dvoboj.

"Pozivam i gledatelje da dođu u većem broju i da nas podrže!"

Pero Babić ove je sezone stigao u Goricu i već se prometnuo u važnu kariku Sesarove momčadi: "Čestitam ekipi na pobjedi! Mislili smo da nas čeka malo teži posao, ali u dogovoru prije utakmice smo odlučili da odmah krenemo agresivno i čvrsto, što se na kraju i vidjelo na rezultatu. Svi, od prvog do zadnjeg igrača, su dali svoj doprinos maksimalno i sad se možemo okrenuti idućem kolu."

"Sa Splitom nas sigurno čeka jako, jako teška utakmica," zaključio je Babić očekivano.

 

Podijeli