Novosti Sport Događanja

Šest imena za jači Mraclin

30.07.2019. / Sportska redakcija

S pripremama za novu sezonu započeo je Mraclin. Prvo okupljanje igrača pod vodstvom trenera Marka Pancirova te Uprave predvođene predsjednikom bilo je na igralištu Stare grabe. Prvom treningu odazvalo se dvadeset igrača među kojima su bila i nova imena; Domagoj Desput, Luka Crnoja, Bruno Augustić i Petar Bartolić, dok su izostali bivši kapetan Dejan Debijađi te vratar Josip Marić. U rubrici odlazaka stoji tek ime pričuvnog vratara Nikolasa Culovića.

Kako to već obično biva uvodnu riječ imao je predsjednik Goran Vukašinec.

-Poznato je kako želimo pobijediti u svakoj utakmici. Vjerujem kako ste kadra to raditi, jer proljetos je bilo dobrih serija. Trener ima puno našu podršku i vjerujemo u njega. Atmosfera je dobra i vjerujem kako će tome tako biti i dalje- kazao je predsjednik Vukašinec.

Trener Marko Pancirov pozvao je igrače na ozbiljnost u radu i redovitost na treninzima, jer samo tako se može doći do željenih rezultata.

-Svatko od klubova ima svoje ambicije, no puno toga pitat će se i nas. Radom i zajedništvom možemo daleko- istaknuo je u svom obraćanju trener Pancirov nakon čega je s igračima odradio prvi trening.

U planu su tri treninga tjedno, dok će se u jednom periodu trenirati i u četiri tjedna. Također, odigrat će se i četiri kontrolne utakmice u kojima će protivnici biti Polet (4. kolovoz), juniori Hrvatskog dragovoljca (10. kolovoz), Klas (21. kolovoza) te Lomnica (25. kolovoza), a sudjelovat će se i na turniru u Mičevcu.

Galerija slika

Šest imena za jači Mraclin Šest imena za jači Mraclin Šest imena za jači Mraclin Šest imena za jači Mraclin

Podijeli