Novosti Sport Događanja

Sesvete i Gorica praznih pušaka

12.10.2017. / Sportska redakcija

Remijem u Sesvetama nogometaši Gorice zaključili su prvu trećinu prvenstva. U susretu protiv istoimenog domaćina mreže se nisu zatresle te čime je Gorica i dalje bez poraza u gostujućim utakmicama ove sezone.

Nakon trećine odrađenog posla Gorica je druga s bodom manje od vodećeg Dinama II koji je u jučerašnjem susretu s 3:0 svladao Lučko. Goričani su u 11odigranih susreta ostvarili sedam pobjeda, te po dva remija i poraza, što je dobar rezultat kojeg bi se zasigurno potpisalo da ga je netko ponudio uoči starta prvenstva.

Bilo je ovo kolo domaćina jer pobjede na svom travnjaku zabilježili su uz Dinamo i Dugopolje koje je s 2:0 svladalo Novigrad, te Šibenik koji je s 3:1 nadvisio Hrvatski dragovoljac. Bod je u Kustošiji odigravši protiv istoimenog domaćina osvojio Solin, dok su do tri boda u gostima došli jedino igrači Varaždina koji su na Poljudu s 2:0 svladali drugu momčad Hajduka.

Prvenstvo se nastavlja već u subotu kada se sastaju; Varaždin-Novigrad, Šibenik-Lučko, Dugopolje-Hrvatski dragovoljac, Sesvete-Solin, Kustošija-Hajduk II, dok će kolo u nedjelju od 13 sati zatvoriti Dinamo II i HNK Gorica.

Podijeli