Novosti Sport Događanja

Šime Gregov u Kurilovcu

18.09.2018. / Sportska redakcija

Trećeligaš iz Kurilovca dogovorio je danas suradnju sa Šimom Gregovom, koji bi u Kurilovcu kako nas je izvijestio Filip Gabelica trebao odraditi polusezonu. Riječ je o iskusnom prvoligaškom igraču koji je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Zadra i Istre 1961. Njegovim angažiranjem pojačat će se konkurencija u obrani, koja je na posljednjim utakmicama podbacila što se osjetilo i na rezultatima.

U dosad pet odigranih utakmica, Kurilovčani su ostvarili jednu pobjedu, tri remija i samo jedan poraz te uz šest osvojenih bodova trenutno drže devetu poziciju.

-Bodova je premalo, jer smo doživjeli tek jedan poraz i to od Vinogradara u susretu, gdje smo do 65. minute bili ravnopravan protivnik. Igra u svim utakmicama je bila dobra, no greške su nas pokopale i uzele par bodova- kaže Gabelica.

Pred igračima Kurilovca u subotu je gostovanje na Krku koje je upisalo svih pet bodova, dok u utorak u šesnaestini finala Kupa Hrvatske u Kurilovec dolazi prvoligaš Slaven Belupo.

-To su za nas dvije lakše utakmice u kojima nemamo što za izgubiti. Dolazak Slaven Belupa za nas je vrlo značajan jer to će biti jedna od većih utakmica odigranih u Kurilovcu u posljednjih dvadesetak godina- zaključio je Gabelica, koji se nada i nešto većoj posjeti na tom susretu.

Podijeli