Novosti Sport Događanja

Sportski dan uz Frajere (i frajerice) u Čičkoj Poljani

05.06.2017. / Ivana Ćurić

Udruga "Frajer" protekle subote organizirala je rekreativno druženje uz sport i roštilj u Čičkoj Poljani kako bi obilježili Svjetski dan sporta i potaknuli jedni druge na sportske aktivnosti u prirodi.

-Drugu godinu za redom obilježili smo Svjetski dan sporta, pošto nema u drugim selima i šire obilježavanje ovog dana mi želimo biti specifični po tome, promovirati se uz to, ne samo u selu već i šire kako bi postali po nečemu prepoznatljivi. Želimo ljude potaknuti na zdrav život, na sportske aktivnosti, što sportske što društvene. Pratio nas je DVD Čička poljana u biciklijadi kako bi što sigurnije stigli do cilja- rekao nam je Miroslav Bogović predsjednik Udruge Frajer



Ove godine Frajeri su pripremili malo bicikliranja, roštiljadu, prijateljsku nogometnu utakmicu između Lazine Čičke i Čičke Poljane, odbojku i badminton kroz koju su se posjetitelji mogli rekreirati. Sudionika je bilo više nego lani,a posebno se sve svidjelo djeci.

-Klinci su oduševljeni,oni bi puno brže vozili, utrkivali bi se s nama, ali moramo ih usporiti, i nadamo se da bi dogodine proširili rutu ako bi nas bilo više. Ove godine nas je 40, a pozivamo i susjedna sela da nam se ubuduće pridruže-dodao je Bogović.

Galerija slika

Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani Sportski dan uz "Frajere" (i frajerice) u Čičkoj Poljani

Podijeli