Novosti Sport Događanja

Šroler zabio i asistirao, Gorica dobila treću ekipu slovenskog prvenstva

19.01.2019. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice upisali su još jednu pripremnu pobjedu. Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona ekipa Sergeja Jakirovića svladala je s 3:1 slovenski Aluminij, treću momčad tamošnjeg prvenstva, iza Maribora i Olimpije.

U prvom poluvremenu strijelac je bio Lukasz Zwolinski, iz penala u 42. minuti. 

U nastavku je ponovno briljirao Martin Šroler, jedan od junaka i najbolji igrač prošle Kutije šibica. Ponovno je dobio priliku, a nakon dvije asistencije protiv Krškog sada je jednom asistira i jednom zabio, u 54. minuti za 2:0.

Na Martinovo dodavanje u listu strijelaca se upisao u 63. minuti i Senegalac Ndiaye, koji bi mogao biti još jedno veliko pojačanje za nastavak sezone. Zadovolji je na probi te je potpisao ugovor s HNK Gorica.

Strijelac za Aluminij bio je Kruno Ivančić, brat kondicijskog trenera Gorice Marina Ivančića.

Iduću provjeru Goričani će imati u srijedu 23. siječnja, u 11 sati sa Sesvetama, a od 14 sati protiv mađarskog Budafokija. Jakirović će sigurno u ta dva dvoboja priliku dati svim igračima kojima raspolaže i ravnomjerno im rasporediti minutažu.

Glavna provjera zakazana je s ljubljanskom Olimpijom 26. siječnja u Brežicama.

HNK GORICA - Kristijan Kahlina, Muhammed Musa, Igor Čagalj, Godfrey Itama Oboabona, Marijan Čabraja, Martin Maloča, Mario Marina, Faruku Miya, Iyayi Beleiwe Atiemwen, Matija Dvorneković, Lukasz Zwolinski;

Još su igrali: Marko Veriga, Giorgi Mchedlishvili, Damir Žutić, Krešimir Krizmanić, Aleksandar Jovičić, Dinko Matošević (Ousman), Martin Šroler (Ivan Čepo), Adrian Zenko, Nasiru Moro, (Ahmed Ramzy), Cherif Ndiaye.

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli