Novosti Sport Događanja

Startao Dinamo Hidrel

25.07.2017. / Sportska redakcija

Član Prve županijske lige iz Novog Čiča, Dinamo Hidrel započeo je sinoć s pripremama za novu sezonu. Za kormilo kluba nakon višemjesečnog izbivanja zbog zdravstvenih problema vratio se Stiven Žitnik kojem je novoizabrana Uprava na čelu s predsjednikom Goranom Matićem dala punu podršku.

Rezultatska ljestvica za ovu je sezonu podignuta vrlo visoko, jer klupska je želja pokušaj napada na sam vrh te ulazak u viši rang za što u Novom Čiču smatraju kako imaju sve preduvjete za to ostvarenje.

-Svatko ima cilj, naš se zna; mi idemo na vrh. U svakoj utakmici idemo na pobjedu pa gdje nas to odvede. No, za to se trebamo dobro pripremiti- kaže trener Stiven Žitnik kojem će ove sezone asistirati mladi Mario Kajinić koji se već dokazao kao trener mlađih kategorija.

Trenutno se na trenerovu popisu nalazi 21 igrača te nekolicina juniora (lanjski kadeti koji su bili prvaci svoje lige, op.a) od kojih su neki već i zaigrali za seniorski sastav. U odnosu na prošlu sezonu Dinamo Hidrel su napustili Tomislav Mikulinec i Domagoj Gmižić (Turopoljac), dok su klubu pristupili Domagoj Mršić (Gradići), Tomislav Kovač (Oborovo 74), Ivan Horvatić (Galgovo), Ivan Jambrešić (Turopolje), Mario Gligorević (Oborovo 74) i Hrvoje Bradić (Polet).

U naredna 33 dana koliko je ostalo do početka novog prvenstva koje Dinamo Hidrel otvara utakmicom protiv Meštrice u planu je 17 treninga te 7 do 10 utakmica. Uz sudjelovanja na turniru u Obrezini i Mičevcu, igrači Dinamo Hidrela tijekom pripremnog perioda odmjerit će snagu i protiv Mladosti (6. kolovoza), Gradića (13. kolovoza) te Save (17. kolovoza).

Galerija slika

Startao Dinamo Hidrel Startao Dinamo Hidrel Startao Dinamo Hidrel Startao Dinamo Hidrel Startao Dinamo Hidrel Startao Dinamo Hidrel Startao Dinamo Hidrel Startao Dinamo Hidrel

Podijeli