Novosti Sport Događanja

STK Stanfar želi stvoriti bolje uvjete

17.03.2018. / Ivana Ćurić

Stolnoteniski klub Velika Gorica Stanfar koji ove godine slavi šest desetljeća neprekinutog rada i djelovanja održao je pod predsjedanjem predsjednika Davora Belužića izvještajnu Skupštinu.

Okupljeni skupštinari po podnesenim izvješćima nisu imali nikakvih primjedbi. Zaključaj je kako se dobro radilo u skladu s mogućnostima i uvjetima.

U natjecanju od državnih do županijskih liga tri su muške ekipe, te nakon duže godina ženska ekipa, s kojom postoje planovi da se dogodine s dolaskom Mirjane Lučić i Mije Ivanković  aktivno uključi u natjecanje u nekoj jačoj ligi.

-Prošle godine smo s našim dečkima osvojili drugo mjesto u Prvoj ligi, a na dobrom smo putu da to ponovimo i ove godine. I dalje ćemo imati naglasak na našim dečkima s kojima ćemo pokušati izboriti Superligu, no rezultatskog pritiska nema- rekao je trener, i još uvijek aktivni igrač kluba Marko Habijanec.

Osim što su sva izvješća jednoglasno prihvaćena je i odluka da Josip Petrović postane tajnikom kluba, čime će klupska administracija dobiti veće mogućnosti. Osim što je zaživjela suradnja s Eurohercom u čijim je prostorima održana i Skupština, uskoro će se formalizirati i suradnja s Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, ogranak Velika Gorica i Usponom, kako bi se zajedničkim snagama pokušali stvoriti što bolji uvjeti za stolni tenis. (Dr)

Galerija slika

STK Stanfar želi stvoriti bolje uvjete STK Stanfar želi stvoriti bolje uvjete STK Stanfar želi stvoriti bolje uvjete

Podijeli