Novosti Sport Događanja

Stolnotenisači deklasirali Dubrovčane, Velikogoričanke slavile nakon velike borbe kod Stubice

10.10.2021. / Damir Žbulj

Stolnotenisači Velike Gorice nastavili su sa sjajnim otvaranjem nove sezone u 1. HL Zapad! Nakon slavlja u prvom kolu kod druge ekipe Dugog Sela bili su uvjerljivi i u drugom nastupu, doma protiv druge momčadi dubrovačkog Libertasa.

Bodove su osigurali bez izgubljenog meča, a za ukupnih 4-0 pobrinuli su se Martin Petrović, Karlo Javor, Ante Jakić te Marko Habijanec i Petrović u parovima.

Velikogorički stolnotenisači u trećem kolu imaju dvostruki program, prvo će gostovati u Svetoj Nedelji, a onda i kod Samobora.



Stolnotenisačice su imale polovičan učinak, ali izuzetno je vrijedno slavlje u Donjoj Stubici kod STK Stubica.

Vodila se velika borba, jer prvo su Željka Jakuš i Ana Marija Komparić osigurale 0-2 vodstvo, ali su se domaće igračice vratile u meč. Eva Rusan je izgubila 3:1 od Brune Gučin, a Jakuš i Komparić su u parovima uvjerljivo poražene od Landripet i Gučin.

Komparić je uzvratila Landripet u pojedinačnoj konkurenciji i vratila prednost Velikogoričankama, međutim, Gučin dobiva Jakuš i odluka o pobjedniku pada u sedmoj partiji.

Eva Rusan je pod pritiskom odigrala sjajno, nije ju pokolebala niti izgubljena treća dionica, jer je nakon toga uvjerljivo privela meč s Leom Bivol svome kraju i tako osigurala Velikoj Gorici još jedno slavlje, nakon onog u prvom kolu protiv Dugoselki.

Iscrpljujući okršaj ostavio je traga na ekipi, koja nije mogla pružiti pravi otpor u Jastrebarskom kod favorizirane Jaske. Jakuš je izgubila uvodni meč, Eva Rusan je poravnala na 1-1 deklasiravši Oslaković, ali nakon toga Komparić uvjerljivo gubi od Matijašec, Rusan i Komparić nisu imale šansi u parovima i na kraju Eva ostaje bez pobjede protiv Sušac.

U trećem kolu u Veliku Goricu dolazi STK Crikvenica.

Galerija slika

Stolnotenisači deklasirali Dubrovčane, Velikogoričanke slavile nakon velike borbe kod Stubice Stolnotenisači deklasirali Dubrovčane, Velikogoričanke slavile nakon velike borbe kod Stubice Stolnotenisači deklasirali Dubrovčane, Velikogoričanke slavile nakon velike borbe kod Stubice

Podijeli