Novosti Sport Događanja

Stolnotenisači uspješni u Puli i Umagu, stolnotenisačice poražene u Zaboku i Svetoj Nedelji

24.03.2019. / Sportska redakcija

U dvostrukom vikend programu u okviru 10. kola 1. HL- Zapad, gorički stolnotenisači i stolnotenisačice odigrali su u oprečnom izdanju. I dok su stolnotenisači u Puli i Umagu bili uspješni, njihove kolegice iz Zaboka i Svete Nedelje vratile su se pognutih glava.

Susret protiv druge ekipe pulskog superligaša gorički su stolnotenisači dobili nakon sedam odigranih mečeva. Odlučujući četvrti bod u pobjedi od 4:3 donio je Martin Petrović, koji je bio i prvo ime susreta budući da je slavio u oba pojedinačna meča te u igri parova uz Marka Habijaneca, koji je pridodao jednu pojedinačnu pobjedu. Mnogo lakše bilo je u drugom susretu kod posljednjeplasiranog Maestrala u Umagu, gdje su Goričani slavili s 4:1. Recep pobjede gotovo identičan; dvije solo pobjede Martina Petrovića koji je bio uspješan i u paru s Marko Habijanecom, dok je jednu pobjedu donio Karlo Javor.

Stolnotenisači Stanfara koje su bile lišene usluga Mirjane Lučić poražene su u oba susreta 10. kola. Najprije ih je s 4:2 porazila ekipa Zaboka, dok su u popodnevnom meču Goročanke s 4:3 poražene od Svete Nedelje.

Podijeli