Novosti Sport Događanja

Sve je spremno za treće izdanje memorijalnog turnira Antun Azenić "Deda"

25.01.2019. / Petar Brnada

Gradska sportska dvorana tijekom sutrašnjeg će dana ugostiti treće izdanje memorijalnog turnira koji je posvećen legendarnom tvorcu velikogoričke odbojke i ŽOK Azene, Antunu Azeniću „Dedi“.

I ovogodišnji turnir održat će se u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog kluba Gorica kojim dirigiraju dvije igračice nekadašnje Azenine prve postave, Katarina Ćosić i Diana Breko, a sve će započeti u 9 sati.

Turniru za mlađe kadetkinje uz, naravno, domaćina HOK Goricu odazvalo se još sedam ekipa s područja Zagreba i čitave Zagrebačke županije među kojima su OK Dinamo, OK Medveščak, OK Olimpik, OK Don Bosco, OK Dugo Selo te OK Vrbovec, a čije će se mlade odbojkašice međusobno natjecati sve do 17 sati.

-Završnica turnira te polufinale i finale predviđeni su za 15 sati, a za tada smo pripremili male prigodne poklone za sve posjetitelje, a posebno djecu koje će dijeliti naša maskota- poručila je Katarina Ćosić te pozvala sve Goričane da u odbojci uživaju kroz čitav dan te da Gradsku sportsku dvoranu ispune posebice tijekom same završnice turnira.

Po završetku turnira uslijedit će dodjela medalja, ali i prigodno druženje te domjenak za sve sudionike koje ekipa HOK Gorica već treću godinu zaredom, baš kao čitav turnir, pripreme s velikom ljubavlju te sjećanjem na „Dedu“ koje nikada neće izblijedjeti.  

Podijeli