Novosti Sport Događanja

Svoj obol uspjehu dali su i turopoljski strijelci

02.06.2017. / Sportska redakcija

U slovenskoj Morskoj Soboti proteklog vikenda snage su odmjerile reprezentacije Slovenije i Hrvatske u letećim metama, disciplina trap. Riječ je o tradicionalnom susretu koji se održava od 1990. godine (izuzev 1992. i 1993. godine kada susret nije održan).

U sve tri konkurencije; A reprezentacija (Josip i Anton Glasnović, Ivan Sušnić), B reprezentacija (Saša Sedmak, Kristijan Kancelar, Radovan Abramović) i juniori (Ivan Karabalić, Josip Kalisar, Matija Kečkeš) slavili su hrvatski strijelci na veliko zadovoljstvo vođe puta Davora Gmižića i trenera Željka Vađića.

-Bilo je prekrasno jer organizator se potrudio da sve protekne na najboljem i najvišem natjecanju na streljani koja je prije godinu dana obnovljena. Vrijeme je omogućilo postizanje maksimalnih rezultata što su naši strijelci u potpunosti iskoristili za tri pobjede- o dojmovima iz Slovenije će Željko Vađić.

Da je u dobroj formi potvrdio je Josip Glasnović koji je natjecanje završio sa 120 pogođenih glinenjaka potvrdivši dobru formu pred najvažniji dio sezone; završnicu Kupa Hrvatske, ali i Europsko i Svjetsko prvenstvo gdje bi mu društvo u reprezentaciji trebali praviti Giovanni Cernogoraz i član Gorda Marko Germin, dok juniorsku vrstu koju čine tri turopoljska strijelca Josip Kalisar (SD Gord), Ivan Karabalić (SK Turopolje) i Matija Kečkeš (SK Turopolje) očekuje i nastup na Svjetskom kupu u Perpetuu.

Galerija slika

Svoj obol uspjehu dali su i turopoljski strijelci Svoj obol uspjehu dali su i turopoljski strijelci Svoj obol uspjehu dali su i turopoljski strijelci Svoj obol uspjehu dali su i turopoljski strijelci Svoj obol uspjehu dali su i turopoljski strijelci

Podijeli