Novosti Sport Događanja

Teniski tereni puni djece

09.07.2019. / Sportska redakcija

Nakon povratka najmlađih tenisača s ljetnog teniskog kampa u Zatonu- pod vodstvom trenera Mihe Trohe, povratka natjecatelja iz Dubrovnika s međunarodnog turnira, gdje je tenisače iTeama vodio trener Robert Kardum, te završetkom školske godine, djeca osnovnoškolske dobi sjatila su se na teniske terene kako bi se družili i odmorili od obaveza.

Umjesto pred tv-om ili na mobitelu, djeca sudjeluju u programu koji traje od 8 sati ujutro, pa sve do 14 sati poslije popodne.

-Skupa se zagrijavamo, treniramo tenis po dobnim i jakosnim skupinama, imamo kondicijski trening, ručamo, igramo društvene igre, upoznajemo, socijaliziramo s drugom djecom, stvaramo nova prijateljstva i još svašta nešto. Mjesta ima za svu djecu dobre volje, od 6 godina pa na dalje, znali ili ne igrati tenis. Zainteresirani, slobodni ste javiti se u klub- poručio je trener Miha Troha.

Na terenima će djeca pod stručnim nadzorom trenera biti do 26. srpnja, a ponovni povratak je 19. kolovoza kada se s istim ritmom nastavlja do početka školske godine.

Podijeli