Novosti Sport Događanja

Tomislav Horvat pristupio Udarniku

22.07.2017. / Sportska redakcija

Nakon što je Filip Dianežević odustao od povratka u Kurilovec, sportskom direktoru Udarnika Darku Janječiću nije preostalo ništa drugo nego da krene u lov na dojučerašnjeg igrača Kustošije, Tomislava Horvata. U svom naumu sportski direktor je i uspio te je danas uspio realizirati njegov dolazak u novu sredinu.

Veliko je to pojačanje za momčad trenera Damira Biškupa koja se od ponedjeljka nalazi u svakodnevnom trenažnom procesu. Angažiranje Horvata jedanaesta je akvizicija Udarnika ovog ljeta, jer prije njega dogovoren je dolazak Čunčića, Kovačića, Čolića, Horvata, Klenovića, Abazija, Grdenića, Krište te povratnika Landeke i Lučića.

-To je top igrač kojeg sam žarko želio. Prošao je Dinamovu školu te je bio jedan od najvećih talenata Lokomotive. Igrao je za Rudeš 2. HNL, a posljednje četiri godine igrao je u Kustošiji te je bio jedan od najboljih strijelaca. Njegovim dolaskom Udarnik puca na vrh Treće lige. Respektiramo sve, no ne bojimo se nikog- ispričao nam je sportski direktor Udarnika.

Prvu od sedam pripremnih utakmica Udarnik će odigrati u srijedu protiv druge momčadi Gorice.

Podijeli