Novosti Sport Događanja

Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica

12.11.2017. / Sportska redakcija

I dok odbojkašicama Azene i Velike Gorice ove sezone baš ne cvjetaju ruže, to se ne može reći za HOK Goricu koja se ove sezone uključila u natjecanje Treće lige- skupine jug. Mlade igračice pod vodstvom Ines Rendulić u tri su kola upisale tri pobjede što ih svrstava među favoritkinje lige, no rezultatskog pritiska nema.

Poslije uvjerljivih pobjeda protiv Dugog Sela i Peščenice bez izgubljenog seta, u današnjem susretu protiv Plavog zmaja iz Duge Rese bilo je nešto teže zbog gubitka prvog seta. Međutim, nije to ostavilo prevelikog traga na domaće igračice koje su u ostatku meča uz pokoju crnu rupu, što je i za očekivati s obzirom na mladost i neiskustvo uspješno privele utakmicu kraju.

Posebno uvjerljive bile su u drugom setu u kojem su gošće ostavile na samo 13 osvojenih poena, dok su u trećem setu pokazale mirnoću u presudnim trenucima čime je četvrti set bio tek rutina za domaće igračice čijom izvedbom su bile zadovoljne i one koje su zakotrljale cijelu ovu odbojkašku priču, Dijana Breko i Katarina Ćosić.

TREĆA ODBOJKAŠKA LIGA- SKUPINA JUG, 3. KOLO
HOK GORICA – OK PLAVI ZMAJ 3:1 (22:25, 25:13, 26:24, 25:17)
HOK GORICA: Kovačević, Hrženjak, Gilja, Ćopić, Smolčić, Skrbin, Rendulić, Jelić, Radoš, Varda, Milić, Bilać.
OK PLAVI ZMAJ: Benić, Bišćan, Nikić, Holjevac, Sviben, Binički, Lipošćak, Škrtić, Banjavčić, Viški, Špoljarić, Draganjac, Lenard, Štefanac.

Galerija slika

Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica Treća pobjeda za odbojkašice HOK Gorica

Podijeli