Novosti Sport Događanja

Trećeligaško pojačanje za turopoljskog prvoligaša, krenula prodaja ulaznica za Hajduk

31.01.2022. / Damir Žbulj

Rješenje za napadačke brige Gorice je potražila u redovima trećeligaša Belišća! Ante Matej Jurić u prvom je dijelu sezone bio najbolji strijelac 3. HNL Istok s 15 postignutih golova, a pripreme je proveo na velikogoričkom Gradskom stadionu.

Zadovoljio je zahtjeve trenera Rendulića i predsjednika Črnka, napokon je postignut dogovor s Belišćem i Jurić će dobiti svoju priliku u dresu s brojem 26.

Konkurencija u vrhu napada mu i nije prezahtjevna, jer Senegalac Matar i Makedonac Stojanovski nisu pokazali kako trenutno imaju kvalitetu za prvoligaške ambicije Gorice. Mladi Brazilac Cruz ima veliki potencijal, u Puli je krenuo u početnoj postavi, ali još uvijek ne može biti igrač koji radi razliku.


Jurić je 19-godišnji Čepinčanin, gdje je i počeo trenirati nogomet. Prošao je nogometnu školu Osijeka, bio je član Akademije Krpan&Babić, a u Belišću je sa 17 godina debitirao u seniorskom nogometu.

Ubroz će se vidjeti može li odmah biti pojačanje ili je ovo tek 'ulaganje za budućnot'...

"Osjećam se odlično. Momčad je jako dobra, dečki izvan terena također. Prihvatili su me odlično i samo se nadam da ću ostati ovdje što je duže moguće," rekao je na predstavljanju stasiti napadač, koji svojom figurom, stilom igre i visinom od 194 centimetra podsjeća na Marija Mandžukića.  

Turopoljskim ljubiteljima nogometa imat će se priliku predstaviti već u subotu, kad od 15 sati u goste stiže Hajduk, predvođen bivšim trenerom Gorice Valdasom Dambrauskasom i bivšim sportskim direktorom Nikoličiusom.

Gorica je u nastavak sezone krenula porazom kod Istre 1961, dok su Splićani slavili u Šibeniku i na krilima euforije žele nastaviti s pobjedama.
 
Krenula je i pretprodaja ulaznica za sektore A3 i B3, po cijeni od 50 kuna.

Za gostujuće navijače osigurano je 300 mjesta na istočnoj tribini i te će ulaznice biti u prodaji na stadionu Poljud po cijeni od 50 kuna.

Ulaznice s mogu kupiti online, putem Aircash aplikacije, ali i na prodajnim mjestima Tisak Media u Zagrebu i Velikoj Gorici te u 'Fan Pointu' Gorice u Kolodvorskoj 36a, do petka od 14 do 18 sati.

Na dan utakmice od ponoći ulaznice za sektore A3 i B3 prodavat će se po cijeni od 60 kuna, dok će sektori A2, B2, A1 i B1 biti 80 kuna.

Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​

Podijeli