Novosti Sport Događanja

Trener Mioković okupio nogometaše Lukavca

16.01.2018. / Ivana Ćurić

Lider Jedinstvene županijske lige, Lukavec, započeo je sinoć s pripremama za proljetni nastavak sezone.

Okupljene igrače, odazvalo se njih 19 (ljetos na prvom okupljanju nije ih bilo niti desetak, op.a) dočekali su i pozdravili predsjednik Dražen Došen sa suradnicima Zvonkom Sedmakom i Bojanom Stanilovićem te trener Siniša Mioković.

Nogometni klub Lukavec najugodnije je iznenađenje jesenskog dijela prvenstva u zagrebačkoj regiji te danas svi o klubu koji je do prije određenog vremena bio nepoželjan, govore s poštovanjem.

-To je prvenstveno vaša zasluga, jer svojim igrama i odnosom to ste i zaslužili. No, na proljeće moramo još bolje i jače trenirati, jer upravo rad nas je doveo tu gdje smo danas. Ja vjerujem da ako budemo još ozbiljniji da ćemo biti prvaci, jer zaslužili ste da naplatite sve ovo od prije- u svom je izlaganju igračima rekao trener Siniša Mioković.

Plan priprema vrlo je ambiciozan, a uz gotovo svakodnevno treniranje na igralištu u Lukavcu te u dvorani do početka prvenstva momčad će odigrati i sedam kontrolnih utakmica. Prva je na rasporedu sljedeće srijede protiv Trnja, nakon čega slijede ogledi protiv Udarnika (27. siječnja), Jaruna (3. veljače), Maksimira (6. veljače), Dinama OO (10. veljače), Sloge Gredelj (11. veljače) te Gradića (17. veljače).

Iz jesenske šampionske momčadi u Udarnik se vratio vratar Stjepan Sučić, dok je klub privremeno napustio Ivan Huzjak. Dimenziju više momčad bi trebala dobiti angažmanom Zvonimira Peršina i Marina Tuke koji su pristigli iz Jamnice, te Alana Filepa iz Vatrogasca.

-Želim da i dalje ostanete homogeni i škvadra kao i do sada- podvukao je trener Mioković i potom izveo igrače na prvi ovogodišnji trening.

 

(Dr)

Galerija slika

Trener Mioković okupio nogometaše Lukavca Trener Mioković okupio nogometaše Lukavca

Podijeli