Novosti Sport Događanja

Trener 'skida kapu' svojim košarkašima: Odigrali su vrhunsku utakmicu, ispoštovali su sve što smo se dogovorili

29.01.2022. / Damir Žbulj

Napokon su košarkaši Gorice odigrali jednu sjajnu utakmicu protiv favoriziranog suparnika i na kraju slavili. Bilo je dobrih partija Bikova na domaćem parketu, poput onih protiv Cibone i Splita, ali je tada  izostao rezultat.

Protiv Cedevite Junior, koju s klupe vodi novi hrvatski izbornik Damir Mulaomerović, cijela momčad je odigrala sjajno i pad u završnici dvoboja srećom nije imao utjecaja na konačni ishod.

->> Bikovi 'skinuli skalp' Cedeviti: Sjajna momčadska partija i zasluženo slavlje nad kandidatom za naslov prvaka


Goričani su bili sjajno šuterski raspoloženi, ali su imali i prevagu u skoku, što je dokaz veće borbenosti i želje za osvajanjem bodova, s obzirom na to da su gosti 'na papiru' bili dominantniji pod obručima.

"Mislim da je bila stvarno zanimljiva utakmica za gledatelje. Mi smo se dogovorili da ćemo odmah ući jako, da ćemo se postaviti čvrsto i da idemo pokazati sve što znamo kako bi se revanširali za poraz u prvom dijelu sezone. Dečki su stvarno ispoštovali sve što smo se dogovorili. Utakmica je bila jako velike energetske potrošnje i čestitam objema ekipama na borbi. Svojim dečkima skidam kapu jer odigrali su  vrhunsku utakmicu," rekao je nakon vrijedne pobjede trener Bože Radoš.



Karlo Uljarević bio je samo jedan od junaka ovog slavlja: "Bila je ovo teška utakmica. Od početka smo znali da su oni izgubili samo tri utakmice u domaćem prvenstvu i da imaju dobru ekipu i dobrog trenera. Dobro smo se pripremali za njih što smo i pokazali na način kako smo ušli u utakmicu. Držali smo cijelu utakmicu pod kontrolom, ali na kraju smo nepotrebno upali u neke greške. Došla je neka nervoza, ne znam zašto, ali na kraju smo pobijedili i to je jedino bitno.”


Bikovima je ovo bila deseta ovosezonska pobjeda i trenutno su na četvrtoj poziciji ljestvici, ali uz dvije utakmice više od Cibone. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: KK Gorica, Nenad Mudrinić)

Podijeli