Novosti Sport Događanja

NK Turopoljac: S novim predsjednikom u viši rang

06.02.2018. / Juraj Odrčić

Nenad Lučić novi je predsjednik Nogometnog kluba Turopoljac. Tako je odlučila na Skupštini kluba koja je održana protekle subote. Uz novog predsjednika izabran je i novi Izvršni odbor kojeg čine dva dopredsjednika Danijel Antolčić i Tomislav Jankeš, te članovi Ado Maslić, Dragomir banić, Stjepan Trputec i Igor Tačković. Franjo Berković i dalje će biti zadužen za sportsku politiku kluba, dok će poslove tajnika i dalje obavljati Tihomir Jakovljević.

-Naš se cilj zna, prvo mjesto i plasman u ligu više. Osim toga nastavit ćemo raditi na infrastrukturnim uvjetima, kao i s mladima gdje je danas situacija daleko bolja nego prošlih godina- rekao nam je sportski direktor Franjo Berković.

Momčad koja je jesenas bila najbolja u 1. ŽNL izgubila je tek Filipa Hajduka, dok su u Kuče pristigli Marko Brajković, Marko Kelihar, Andreas Šejić, Željko Cvetnić, Petar Vukadin i Vladimir Galeković čime je igrački kadar trenera Željka Zagorca dodatno proširen. Protekle nedjelje momčad je trebala odigrati i prvu pripremnu utakmicu koja je zbog loših vremenski prilika odgođena, tako da će Turopoljac prvi susret odigrati tek u nedjelju u Žerjavincu protiv Poleta, potom slijedi utakmica protiv Poleta i Mraclina u Kupu NSVG-a. (Dr)

Podijeli