Novosti Sport Događanja

Turopoljac bez većih poteškoća do nove pobjede

30.10.2016. / Nefertum IT
Uoči nedjeljnog derbija Prve županijske lige u Novom Čiču između Dinamo Hidrela i Turopoljca, vodeći dvojac lakoćom je uknjižio nove bodove. Dinamo Hidrel je u Kobiliću s 3:0 slavio protiv Vatrogasca, dok je Turopoljac u Kučama s 4:0 nadigrao Ban Jelačić iz Banova.

Uraganski je domaća momčad otvorila susret u kojem su gosti trupama Vlade Horvata odolijevali do 14. minute u kojoj je najučinkovitiji domaći igrač Igor Hajduk otključao gostujuća vrata. Samo tri minute kasnije isti je igrač povisio na 2:0, da bi vrlo dobrog gostujućeg vratara, Renata Brlekovića u 25. matirao Ivan Šestok.

turopoljac velika.jpg

S 3:0 otišlo se na odmor, a nastavku su domaći igrači malo povukli ručnu, kao da jedva čekaju kraj susreta zbog čega je nezadovoljan bio i trener Vlado Horvat pitajući se kako da ih nakon sigurnog vodstva dodatno motivira. Konačnih 4:0 u 63. minuti postavio je Igor Hajduk, a još težeg poraza korektne goste iz Banova spasio je vratar Brleković koji se istaknuo s nekoliko lijepih intervencija.

turopoljac velika 1.jpg

turopoljac velika 2.jpg

turopoljac velika 3.jpg

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 12. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK BAN JELAČIĆ (B)
STRIJELCI:
1:0 Hajduk (14), 2:0 Hajduk (17), 3:0 Šestok (25), 4:0 Hajduk (63)
NK TUROPOLJAC: Zagorac (od 59. Dolački), Jakovljević (od 80. Cavrić), Šejić, Šestok, Gjurašin, Milatović (od 36. Guduraš), F. Hajduk, Fabijančić, I. Hajduk, Bušić, Lučić (od 84. Dolibašić). TRENER: Vlado Horvat
NK BAN JELAČIĆ (B): Brleković, Šalamun (od 65. Svečnjak), Franjić, Colarić, Trošić, Spajić (od 46. Hajak), Satta, Tarandek, Jembri, Presečki, Mikulić. TRENER: Goran Presečki

Podijeli