Novosti Sport Događanja

Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka

10.06.2019. / Sportska redakcija

Ono što se još prije mjesec i pol dana činilo kao nemoguća misija, sinoć je postalo stvarnost- nogometaši Turopoljca osvojili su naslov najbolje momčadi Prve županijske lige. U susretu s vodećim Naftašem koji je u Kuče stigao s tri boda prednosti došli su do pobjede od 3:0 i u konačnici velikog slavlja, koje je potrajalo do dugo u noć.

Domaćoj momčadi igrala je samo pobjeda, a u toj prevelikoj želji, igrači Turopoljca izgorjeli su u prvih 45. minuta u kojima ih je čuvao mladi vratar Ivan Zagorac koji je s tri sjajne intervencije sačuvao domaću momčad rezultatskog minusa nakon prvih 45. minuta.

-Mali je igrač utakmice. Na poluvremenu sam se u svlačionici zadržao tek par minuta, rekao sam igračima da su izgorjeli u svemu tome i drugo poluvrijeme je bilo nešto sasvim drugo- o utakmici će trener Turopoljca Vlado Horvat.

Nastavak susreta protekao je u dominaciji domaće momčadi koja je na kraju slavila s uvjerljivih 3:0. Put prema pobjedi otvorio je Filip Đuksi u 48. minuti, Josip Hrženjak u 75. je povisio na 2:0, da bi konačan rezultat svojim drugim zgoditkom postavio Filip Đuksi.

-Tri godine smo ganjali rang više i uvijek smo pri kraju to stizali. Vjerovao sam u našu momčad. Ovo je prekrasno, jer igrati u posljednjem kolu za prvaka, to je san svakog trenera- kazao je Horvat.

O atmosferi u Kučama ne treba previše trošiti riječi, jer kada na susret šestog ranga dođe više od 700 gledatelja to dovoljno govori o svemu.

1.ŽNL, 30. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK NAFTAŠ IVANIĆ 3:0 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Đuksi (48), 2:0 Hrženjak (75), 3:0 Đuksi (81)
NK TUROPOLJAC: I. Zagorac (od 85. M. Zagorac), Kapović, Balenović (od 71. Cavrić), Hrženjak, Šestok, Đuksi (od 81. Berković), Milatović, Paradžik, Bušić, Lučić, Šejić (od 87. Čaić). TRENER: Vlado Horvat
NK NAFTAŠ IVANIĆ: Leš, Kelšin, Vidović (od 59. Šestan), Majić (od 74. Škulec), Barić, Bilandžija, Maras (od 46. Lasić), Ptičar (od 70. Božić), Radoš, Joveš (od 86. Miličević), Tadić. TRENER: Patrik Oković

Galerija slika

Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka Turopoljac u sjajnoj atmosferi stigao do naslova prvaka

Podijeli