Novosti Sport Događanja

Turopoljac u stopu prati Dinamo Hidrel

12.10.2016. / Nefertum IT
Turopoljski dvojac, Dinamo Hidrel i Turopoljac predvode kolonu klubova Prve županijske lige. Trenutno su u prednosti Novočičani koji pred Turopoljcem imaju bod prednost. Oba sastava u nedjeljnim su utakmicama upisala pobjede. Dinamo Hidrel nad Dubravom, dok je Turopoljac na Knejama s 5:3 svladao Lonju uz po dva pogotka Vjeke Lučića i Igor Hajduka, a strijelac jednog pogotka bio je Dario Guduraš.

turopoljac velika.jpg

-Bila su to dva različita poluvremena. Imali smo vodstvo od 4:1, nakon čega smo primili dva gola. No, sve se to zaboravi drugi dan, jer jedino bitno je da se pišu bodovi- kaže trener Turopoljca, Vlado Horvat.

Pred njegovim izabranicima u nedjelju je utakmica u Kobiliću kod Vatrogasca koji je u posljednje tri utakmice osvojio sedam bodova.

-Mi idemo dalje svojim ritmom, a ponavljam još jednom kako ćemo dati sve od sebe za prvo mjesto- kratko će Horvat s kojim smo se dotaknuli i jesenskih igara Dinamo Hidrela, ali i pobjede Rugvice za zelenim stolom nakon remija sa Zvekovcem.

turopoljac velika 1.jpg

-Svatko tko kaže da Dinamo Hidrel nije iznenađenje laže. Oni su jako ugodno iznenađenje i drago mi je zbog toga, a samim time i naš susret bit će jako zanimljiv. Što se pak utakmice u Zvekovcu tiče, drago mi je što su odigrali neriješeno, no ako su točna nagađanja kako su švercali igrača to je za svaku kaznu, jer takve stvari treba što prije iskorijeniti- zaključio je razgovor Vlado Horvat s kojim je uvijek zadovoljstvo prokomentirati nogometna događanja.

Podijeli