Novosti Sport Događanja

Turopoljcu jesen u Prvoj županijskoj ligi

27.11.2016. / Nefertum IT
Pobjedom u današnjem susretu protiv Sloge, nogometaši Turopoljca osigurali su jesenski naslov u Prvoj županijskoj ligi. Igračima Vlade Horvata ovo je bila četrnaesta pobjeda ove polusezone, u kojoj su im lekciju očitali jedino igrači Rugvice. Presudan korak prema jesenskoj tituli momčad je napravila prije dva tjedna kada je u izravnom dvoboju s 3:0 porazila Dinamo Hidrel koji za momčadi iz Kuča kasni dva boda.

turopoljac velika.jpg

Odmah na početku utakmice gosti iz Križa šokirali su domaću momčad kada ih je Tomislav Poje doveo u prednost. Početni šok, nije ostavio prevelikog traga na igrače Turopoljca koji su do 25. minute prikazali zašto su trenutno najbolja momčad lige. Najprije je stvario na početak vratio Dario Guduraš, da bi Igor Hajduk s dva pogotka osigurao domaćinima prednost od 3:1.

turopoljac velika 1.jpg

No, izgleda da danas nije moglo bez stresa, jer neposredno pred odmor Tomislav Poje koristi nesmotrenost Turopoljčeve obrane za smanjenje rezultata. Nastavak susreta donio je nešto uspavaniju igru u kojoj su i uzbuđenja, što se tiče prilika za pogotke bila rijetka. Igralo se tako sve do 86. minute u kojoj se za potez utakmice pobrinuo Petar Milatović koji je suparničkog vratara matirao izravno iz kornera donijevši olakšanje klupi Turopoljac, te okupljenim gledateljima.

turopoljac velika 2.jpg

turopoljac velika 3.jpg

turopoljac velika 4.jpg

turopoljac velika 5.jpg

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 14. KOLO (ZAOSTALA UTAKMICA)
NK TUROPOLJAC – NK SLOGA 4:2 (3:2)
STRIJELCI:
0:1 Poje (4), 1:1 Guduraš (9), 2:1 Hajduk (19), 3:1 Hajduk (25), 3:2 Poje (44), 4:2 Milatović (86)
NK TUROPOLJAC: Zagorac, Jakovljević, Berković (od 90. Cavrić), Šejić (od 53. Radilović), Šestok, Guduraš, Milatović, F. Hajduk, Fabijančić, I. Hajduk, Bušić (od 89. Avgustinović). TRENER: Vlado Horvat
NK SLOGA: Tičak, Pokupec (od 77. Koletić), Sokolić, Đerek, Podgorski, Mihaljević, Bosankić, Poje (od 72. Božić), Šeremet, Broz (od 79. Novašić), Pleteš. TRENER: Zoran Vorel

Podijeli