°C 0

Turopoljska trka slavi četvrt stoljeća

03.01.2017.

Nefertum IT

Turopoljska trka ove godine slavi mali jubilej. Naime, trkači u Veliku Gorice ove godine dolaze po 25-ti puta kako bi sudjelovali na jednoj od najstarijih sportskih manifestacija u našem gradu. Jubilarno, 25-to izdanje trke, zbog čega ovogodišnje izdanje promovira tradiciju trčanja staru četvrt stoljeća, održat će se 26. ožujka, u samom centru Velike Gorice ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica što se prošle godine pokazalo kao pun pogodak.

trkica velika.jpg

U sklopu Turopoljske trke održati će se čak šest različitih utrka; promotivna utrka osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana, polumaraton, Turopoljska vatrogasna trka, utrka građana, utrka rolera te nezaobilazna učeniča trka.

Prijave za učeničke utrke primat će se isključivo na dan utrke, odvojeno od prijava za ostale utrke, na štandu koji će voditi profesori tjelesne kulture, dok se prijave na polumaraton te utrke vatrogasaca, građana i rolera idu isključivo putem Interneta i otvorene su zaključno sa 16.03.2017. godine, a iznimno, prijave na utrke vatrogasaca, građana i rolera bit će moguća i na sam dan utrke.

trkica velika 1.jpg

-Svaki sudionik polumaratona, te utrka vatrogasaca, građana i rolera dobiva finišersku medalju i poklon paket u kojem se nalazi majica s otiskom motiva trke, hrana, osvježavajuće piće i promotivni materijali- poručuju organizatori iz Maraton kluba Velika Gorica.