Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce je veliko: Priključili su se Modrić, Brozović, Budimir, priključite se i vi!

22.12.2019. / Damir Žbulj

Velikogoričani su i ove godine pokazali svoje veliko 'Turopoljsko srce' u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za potrebite obitelji u ove blagdanske dane na kraju godine.

U nedjelju je vrhunac, cijeli dan se na Panadiću igra drugo izdanje humanitarnog malonogometnog turnira Turopoljsko srce, a do sada je u aukcijama dresova s posvetama naših proslavljenih nogometaša prikupljeno više od 23 tisuće kuna.

Uključili su se i Marcelo Brozović, Andrej Kramarić, Domagoj Vida, Ante Budimir, Kristijan Kahlina, Iyayi Atiemwen, Kristijan Lovrić, Nikola Moro, Matija Dvorneković, a kao 'šećer na kraju' u nedjelju do 18 sati traje licitacija za dres Luke Modrića iz madridskog Reala

 

Tijekom nedjeljnog trajanja turnira na Panadiću prodaju se suveniri, hrana i piće, a sav prihod ide u fond za Turopoljsko srce

Ekipe su ponovno smještene u četiri 'turopoljske' grupe - TUROPOLJSKI BANDERIJ (Panadić sport, CB Vision, Club 100), GOVEDO TUR (CB Barbara, VG Sport caffe, CB VAR), TUROPOLJSKA PODGUTNICA (CB Scotch, CB Dobardan, Oziris bar) TUROPOLJSKA POCULICA (CB USB, CB Kod Rojca, CB Mario CB Bobi).

Rasplet napetog natjecanja očekuje se u popodnevnim i večernjim satima, a svi se imate priliku priključiti akciji, dolaskom na Panadić, licitacijom za dres Luke Modrića s posvetom te izravno na račun Udruge Turopoljsko srce.

IBAN: HR39 2360000 1102799361
Udruga: Udruga Turopoljsko srce

Na rasporedu su i dvije revijalne utakmice (ŽNK Gorica i generacije HNK Gorica iz 2008.), uvod u veliko finale, koje je na rasporedu od 20 sati, bit će i nastup Megablasta.

 

 

Podijeli