Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce kuca i ove godine: Dođite na turnir, licitirajte za dresove, pomognite potrebitima

17.12.2019. / Damir Žbulj

Kao što je to lani nakon velike i uspješne humanitarne akcije bilo i najavljeno, 'Turopoljsko srce' nastavlja se i ove godine.

U samo par tjedana prije prošlog Božića pokrenuli su Dražen Vezmar, Ivan Prelec i Kristijan Japec, uz organizaciju VG Boysa ovu plemenitu akciju, za koju se nadamo kako će postati turopoljska blagdanska tradicija.

"Prošle godine prikupili smo više od 53 tisuće kuna i uz pomoć vaših nesebičnih donacija pomogli 14 najpotrebitijih obitelji na području našeg grada. Osim prikupljenih novčanih sredstava od sponzora smo dobili i poklon pakete za obitelji, napravili smo kupaonicu, stolariju i osigurali namještaj, kućanske aparate, odjeću..."

"U istom humanitarnom tonu nastavljamo i u ovo blagdansko vrijeme u koje ćemo osim potrebitim obiteljima novac donirati i za seke Rinčić kojima je potrebna naša pomoć kako bi nastavile s liječenjem koje će im omogućiti da jednog dana samostalno hodaju," poručili su organizatori.

Naravno, centralni događaj bit će humanitarni malonogometni turnir, koji će se na SC Panadić održati u nedjelju od 9 do 21 sat.

No, posebno mjesto u ovoj humanitarnoj akciji ima i aukcija dresova s posvetama poznatih sportaša (prošle godine - Dvorneković, Milanović, Čagalj, Žutić), a ove godine prvi je na redu dres s potpisom Domagoja Vide iz Bešiktaša!

Aukcija se održava isto kao i prošle godine, u komentarima Facebook objava

"Za prvu aukciju odabrali smo dres s potpisom beskompromisnog i srčanog hrvatskog reprezentativca i viceprvaka svijeta Domagoja Vide, našeg prijatelja i istinsko slavonsko srce!"

 

Novac će se ubaciti osobno u 'škrabicu' u nedjelju na turniru, gdje će se dresovi i preuzimati.

 

Donacije možete uplatiti i na:
IBAN: HR39 2360000 1102799361
Udruga: Udruga Turopoljsko srce

 

Podijeli