Novosti Sport Događanja

U četvrtak kreće 'Hvidra': Prijave otvorene još samo dva dana

27.12.2022. / Damir Žbulj

U četvrtak, 29. prosinca, kreće akcija na novom izdanju legendarnog velikogoričkog malonogometnog turnira Kup HVIDR-e! Ponovno će se igrati u srednjoškolskoj dvorani, popularnom 'Bakariću', a ostalo su vam još samo dva dana da prijavite svoju ekipu...

Bit će ovo jubilarno 30. izdanje, a predviđen je i bogati nagradni fond, koji iznosi 30 tisuća kuna, od čega će pobjednicima pripasti polovica tog iznosa, odnosno 15 tisuća kuna.

Drugoplasirana ekipa osvojit će sedam tisuća, pobjednik utakmice za treće mjesto osvaja tri tisuće kuna, a ekipa koja osvoji četvrto mjesto dobiva tisuću kuna.

Za sve nagrađene predviđeni su i pehari, a već tradicionalno izabrat će se i najbolji igrač i vratar turnira. Posebno priznanje dobit će i najbolji strijelac, a dodijelit će se i nagrada za fair-play.

"Kotizacija je 800 kuna, prijave su moguće do 28. prosinca u 19 sati, a svi zainteresirani se mogu javiti na 099 426 0505 ili 098 821 933 brojeve telefona," poruka je organizatora iz Hvidre.

Nakon uzbudljivih okršaja završnica je zakazana za nedjelju 8. siječnja.

Pobjednički trofej brani momčad Pizza Factory, koja je u finalu posljednjeg izdanja turnira s 3:1 svladala ekipu Tupek Auto. Treće mjesto osvojio CB Epic Brozo, a četvrta je bila druga ekipa Gorenc transporta.

 

Prijaviti se možete i 'online'...

 

 

Podijeli