Novosti Sport Događanja

U Kučama se igra Kup Turopoljsko-posavske lige: Domaćin traži četvrti naslov i želi trofej u trajno vlasništvo!

25.06.2021. / Damir Žbulj

Nakon brzinski odigrana tri kola Malonogometne lige Turopolja i Posavine ekipe će se u subotu u Kučama boriti za pehar pobjednika Kupa.

Sve počinje već u 11 sati, a veliko finale na rasporedu je od 20.30 sati.

"Poziv da osobno dođe na finalnu utakmicu te nakon nje uruči nagrade najboljim momčadima upućen je gradonačelniku Velike Gorice Krešimiru Ačkaru te se nadam kako će on sukladno svojim obvezama i mogućnostima i odazvati na naš poziv," najavio je voditelj lige Zoran Smrekar.

Od 2015. godine četiri ekipe su osvojile Kup, a predvodi MNK Kuče s tri naslova. Slavili su i Bukevje, USR "Frajer" Čička Poljana i MNK Strmec.

Kučani su bili najbolji u prvom izdanju, kao i u posljednje dvije godine pa ukoliko ponovno uzmu trofej ostat će im u trajnom vlasništvu.

U prvom krugu sastaju se Okuje i Buševec, kojeg predvodi Mario Stuparić, trenutno najbolji strijelac lige s osam golova. Buševec je u prva tri kola Turopoljsko-posavske lige upisao sve tri pobjede, a već je i slavio protiv Okuja 3:2

Ekipa Turopolja, aktualni pobjednici lige, u novu sezonu su krenuli s dva poraza i pobjedom nad Jagodnom. U prvom kolu Kupa protivnik im je Drnek.

USR "Frajer" Čička Poljana igra protiv novaka iz Rakitovca, a Gornje Podotočje s Vukovinom. Igrali su i oni prije par dana, Vukovina je dobila 2:1 i Podotočje sigurno vreba priliku za uzvrat.

Na drugoj strani ždrijeba Mraclin otvara protiv Jagodnog. Bit će i to dvoboj koji se ove sezone već igrao, Mraclinci su slavili s minimalnih 1:0.

Veleševec igra protiv Bukevja, a obje ekipe nisu na pravi način krenule u sezonu.

Novom Čiču protivnik je Lazina, a domaćini iz Kuča će na prvoj prepreci snage odmjeriti s Ribnicom, povratnike u ligu.

 

 

Galerija slika

U Kučama se igra Kup Turopoljsko-posavske lige: Domaćin traži četvrti naslov i želi trofej u trajno vlasništvo!

Podijeli