Novosti Sport Događanja

U Kurilovcu sve po starom

01.10.2016. / Nefertum IT
Izabranici trenera Borisa Perkovića pobjednički niz nastavili su i u današnjem susretu protiv Save koja je u Kurilovcu poražena s 4:2. Po prvi puta u tekućem prvenstvu Udarnik se našao u rezultatskom minusu, no do kraja susreta stvari su ipak sjele na svoje mjesto.

-Cijeli tjedan nemam neki dobar osjećaj pred ovu utakmicu- rekao mi je nekoliko minuta uoči početka susreta pomoćni trener Udarnika, Jurica Šimir.

niz velika 2.jpg

Bio je upravu jer gosti su u desetoj minuti preko Luke Grčića  poveli s 1:0. Mogao je Mario Matošević u potpunosti šokirati domaćine da u 25. minuti nije promašio zicera. Njegov udarac fantastično je u padu obranio Tihomir Feljan, a pritisak domaćih igrača okrunjen je do odlaska na odmor s dva pogotka Kristijana Brčića iz kaznenih udaraca. U oba slučaja vratar gostiju, Ivan Razum bio je nemoćan.

niz velika.jpg

Tek što je krenuo nastavak susreta domaćini s dva pogotka Stjepana Pralasa rješavaju pitanje pobjednika, da bi gosti u 84. preko Ante Stanića smanjili na podnošljivih 4:2.

niz velika 1.jpg

Inače, današnja utakmica u Kurilovcu imala je humanitarni predzank jer sredstva prikupljena od prodaje ulaznica, a ukupno je prodano 156 ulaznica uplatit će se na račun za obnovu Vukovarskog vodotornja.

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 8. KOLO
NK UDARNIK - NK SAVA (S) 4:2 (2:1)
STRIJELCI:
0:1 Grčić (10), 1:1 Brčić (27- 11m), 2:1 Brčić (43- 11m), 3:1 Pralas (47), 4:1 Pralas (55), 4:2 Stanić (84)
NK UDARNIK: Feljan, Šarić (od 87. Skrbin), Milanović, Ladović, Pralas, Brčić, Kelava (od 61. Petković), Grdenić (od 72. Matanović), Strunje (od 31. Mihanović), Radoš, Džaja (od 73. Landeka). TRENER: Boris Perković
NK SAVA (S): Razum, Novoselec, Trgovčević, Matošević (od 70. Stanić), Halužan, Ovčariček, Maruna, Grčić (od 56. Sudar), Kostanjski, Vranković (od 62. Domitrović), Guliš. TRENER: Zoran Vukelić

Podijeli