Novosti Sport Događanja

U Lomnici se nakon jučerašnje pobjede lakše diše

25.05.2018. / Sportska redakcija

Ranije od ostalih klubova Jedinstvene županijske lige svoj su susret odradili nogometaši Lomnice i HNK Gorice II koji su se jučer sastali u Lomnici. Domaća momčad serijom loših rezultata u posljednjih nekoliko susreta dovela se u situaciju da joj je svaka od preostale četiri utakmice kvalifikacijska.

Nakon jučerašnjeg slavlja u Lomnici se ipak lakše diše i s optimizmom gleda prema završnici prvenstva. Iako su mladi igrači Gorice vodili s 2:0, domaća je momčad uspjela zgodicima Grdenića, Puljića i Kosa preokrenuti rezultat za pobjedu i tri velika boda.

-Pokazali smo karakter. Izvukli smo nešto što je bilo nemoguće, protiv sjajne mlade momčadi Gorice koja igra jedan od najljepših nogometa u ligi- nakon pobjede će Igor Mostarlić.

U preostala tri kola Lomnicu sada najprije očekuju dva gostovanja kod Lukavca i Klasa, dok ih u posljednjem kolu očekuje domaći susret protiv Sloge.

-Prema nekoj računici potrebna su nam još tri boda koja ćemo vjerujem dohvatiti. Prvo nas sada očekuje gostovanje u Lukavcu, gdje idemo odigrati jedan pravi susjedski derbi- zaključio je razgovor Mostarlić.

Podijeli