Novosti Sport Događanja

U nedjelju starta "breška" karavana

16.06.2017. / Sportska redakcija

Sudeći prema najavama ovogodišnja Malonogometna liga Vukomeričkih gorica bit će nikad jača i neizvjesnija. Četrnaesto izdanje ove popularne malonogometne manifestacije starta ove nedjelje na Kravarščici u Gornjem Hruševcu.

Liga je za ovu godinu doživjela određene promjene jer od daljnjeg natjecanja je odustala Mala Buna, dok je u ligu ušla momčad Markuševca tako da liga i dalje broji 18 momčadi. Uz novaka Markuševec tu su i dalje; Kravarsko, Cerovski Vrh, Hotnja, Lijevi Štefanki, Dubranec, Donji Hruševec, Gornja Opatija, Opatija, Strezojevo, Velika Buna, Pokupsko, Vukomerić, Gladovec, Gornji Hruševec, Kozjača, Novo Brdo i Šiljakovina.

-Definitivno nas očekuju teške i neizvjesne utakmice. Ekipe su mijenjale svoje sastave tako da će biti krajnje neizvjesno i interesantno jer više momčadi želi na vrh- kaže nam voditelj lige, Zlatko Petrac.

Početak je u nedjelju u 15 sati utakmicom između branitelja naslova Kravarskog i Cerovskog Vrha, nakon čega slijede utakmice Hotnja-Lijevi Štefanki, Dubranec-Donji Hruševec, Gornja Opatija-Opatija, Markuševec-Strezojevo, Velika Buna-Pokupsko, Vukomerić-Gladovec, Gornji Hruševec-Kozjača te Novo Brdo-Šiljakovina. Uz sedamnaest ligaških kola ove godine odigrat će se i turnir lige čiji će domaćin biti Markuševec.

-Bit će izuzetno naporno. Radna nam je svaka subota i nedjelja, kao i svaki praznik. Treba to izdržati, no ja vjerujem da mi to svi zajedno možemo- za kraj će Petrac.

Podijeli