Novosti Sport Događanja

U tijeku međunarodni turnir u Vukovini

09.06.2018. / Ivana Ćurić

Mladi nogometaši od jučer su okupirali nogometno igralište u Vukovini gdje je u tijeku još jedno izdanje Trofeja "Ban Jelačić".

U organizaciji Planet nogometa i nogometnog kluba Ban Jelačić sedmo izdanje međunarodnog nogometnog turnira limača okupio je momčadi iz 31 kluba. Natjecatelji su i ove godine iz Hrvatske (Dinamo, Zagreb, Lokomotiva, Rijeka, Osijek, Slaven Belupo, Inter, Hajduk...), Mađarske (Gyõr), Slovenije (Brinje) te Bosne i Hercegovine (Široki Brijeg, Zrinjski).

Turnir se nastavlja danas i traje sve do nedjelje 10. lipnja, kada će u 20 sati biti odigrana i finalna utakmica. Za sve roditelje i zaljubljenike u nogomet koji posjete Jelačić tu je i prigodna ponuda pića i jela u što su se uključile i mjesne udruge, a uživo se rezultati mogu pratiti OVDJE.

Galerija slika

U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini U tijeku međunarodni turnir u Vukovini

Podijeli