Novosti Sport Događanja

Udarnik do boda kod HAŠK-a

11.09.2017. / Sportska redakcija

S gostovanja na Peščenici nogometaši Udarnika vratili su se neporaženi odigravši 3:3. U otvorenoj igri s jedne i druge strane najviše su profitirali gledatelji koji su vidjeli šest pogodaka.

Za bod je u sudačkoj nadoknadi pogodio Nikola Brajko koji je bio dvostruki strijelac, a uz njega mrežu domaćina zatresao je i stoper Dražen Ladović. Inače, Udarnik je u tri navrata uspio sustići minimalno vodstvo domaće momčadi.

-Na kraju moramo biti zadovoljni s bodom. Gostovanja su uvijek teška, a k tome na ovo smo otišli desetkovani, jer pod temperaturom su bili Ladović i Grdenić, dok je pod injekcijom susret odigrao Čunčić. Hrabrom igrom izvukli smo bod, iako je susret mogao otići i na jednu, ali i na drugu stranu- osvrnuo se na utakmicu sportski direktor Darko Janječić.

Nakon četiri odigrana kola na maksimalnom učinku od 12 bodova je Krk, dok je Udarnik sa sedam bodova na šestom mjestu. Ostvarenim učinkom u Kurilovcu su zadovoljni.

-Mi igramo otvoreno svaku utakmicu. Najvažnije je da dečki uživaju u nogometu. Naravno, da smo zadovoljni. Šteta za kiks protiv Dugog Sela, no tu se vidjelo kako smo još uvijek malo „prezeleni“. S obzirom na rad trenera Biškupa i njegovog pomoćnika Šimira mi ćemo biti sve bolji kako će prvenstvo odmicati- kaže nam Janječić.

Peto kolo u Kurilovec u subotu dovodi Vinogradar koji je jučer s 2:0 svladao Vrbovec. Kvalitetan i renomirani suparnik trebao bi biti jamac zanimljivog susreta.

Podijeli