Novosti Sport Događanja

Udarnik i Špansko odlučuju o jesenskom prvaku

11.11.2016. / Nefertum IT
Uz današnji derbi 2. HNL između Gorice i Sesveta, nogometni vikend sutra donosi još jednu poslasticu. Riječ je o utakmici 14. kola Međužupanijske lige između dviju prvoplasiranih momčadi, Udarnika i Španskog koji će u međusobnom dvoboju odlučiti o jesenkom prvaku. U maloj prednosti trenutno su Kurilovčani koji imaju dva boda prednosti.

-Mi smo spremni. Respektiramo našeg suparnika. Svaka čast svima, no mi idemo na tri boda. Atmosfera u klubu je odlična i svi jedva čekamo ovu derbi utakmicu- na prvu će sportski direktor Udarnika, Darko Janječić- Žica.

najava mznl velika.jpg

Zbog tri žuta kartona domaći strateg Boris Perković ne može računati na Karla Stojića, dok će se u kadru momčadi po prvi puta naći Toni Maričević. Udarnik u sutrašnju utakmicu koja se na SRC-u Kurilovec igra od 14,00 sati ulazi nakon dviju identičnih pobjeda od 3:0 nad Gradićima i Dinamom iz Odranskog Obreža.

najava mznl velika 1.jpg

-Nakon male krize ponovno smo ušli u kolotečinu. Dobro igramo i taj nastavak očekujemo i sutra. Bit će teško jer oni su dobra momčad, no mi očekujemo pobjedu i potvrdu jesenskog naslova- zaključio je razgovor Janječić koji se nada kako će vremenske prilike omogućiti dobru utakmicu u kojoj će svi moći uživati.

Podijeli