Novosti Sport Događanja

Udarnikovih odličnih šezdeset minuta za novu pobjedu

29.04.2017. / Sportska redakcija

Odlično raspoloženje i atmosferu koja vlada u Kurilovcu nisu narušila niti dva poraza, prvenstveni od Save te onaj u Kupu od Vrbovca. Udarnik je od sljedeće jeseni sigurno budući član 3. HNL-Zapad i jedina je nepoznanica hoće li u viši rang kao prvaci ili drugoplasirana momčad.

Kako je klupska želja osvajanje naslova prvaka u današnjem susretu protiv Zagreba II sve osim pobjede bio bi podbačaj. Sportski direktor Darko Janječić-Žica najavio je uoči utakmice uvjerljivu domaću pobjedu, čak se spominjala i petica u gostujućoj mreži. Nije bio daleko od prognoze, jer igrači trenera Damira Biškupa slavili su s 4:1.

Impresivno je domaća momčad odigrala prvih sat vremena u kojima je postigla sve pogotke. Protok lopte bio je brz, a takvom igrom i lakoćom kretanja igrači Udarnika su pred vratima gostiju stalno sijali opasnost. Mogao se proslaviti Matej Kelava koji je uz pogodak kojim je Udarnik najavio pobjedu mogao još barem u tri navrata vrlo dobrog gostujućeg vratara Matiju Jesenovića poslati po loptu u mrežu.

Do odlaska na odmor za vodstvo od 3:0 pogađali su Branimir Ramljak i Nikola Brajko koji je bio egzekutor i u 67. minuti kada je lijepu akciju koju je pokrenuo Ante Džaja okrunio svojim drugim zgoditkom na asistenciju Josipa Grdenića.

Sve je u tim trenucima mirisalo na potop gostiju, no brojnim izmjenama, ali prvenstveno opuštanjem domaćih igrača gosti su odahnuli, te preko Frana Ivkovića stigli do počasnog pogotka.



MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 24. KOLO
NK UDARNIK – NK ZAGREB II 4:1 (3:0)
STRIJELCI: 1:0 Kelava (8), 2:0 Ramljak (28), 3:0 Brajko (45), 4:0 Brajko (57), 4:1 Ivković (66)
NK UDARNIK: Kranjčec, Šarić, Mihanović (od 63. Krasnić), Ladović, Brajko (od 59. Pralas), Stojić (od 83. Zlodi), Kelava, Ramljak (od 80. Šimić), Petković (od 46. Grdenić), Maričević, Džaja. TRENER: Damir Biškup
NK ZAGREB II: Jesenović, Štefulj (od 86. Krstičević), Džaferović, Lovrić, Zebić, Radić (od 71. Čibarić), Pavlic (od 56. Ivković), Matijević (od 55. Posarić), Vinski, Ačkar (od 86. Letica), Katavić. TRENER: nema

Podijeli