Novosti Sport Događanja

Udarniku bodovi u Krapini

11.11.2017. / Sportska redakcija

S velika tri boda vratili su se nogometaši Udarnika iz Krapine gdje su domaći Zagorec porazili s 2:0. Ovom pobjedom Kurilovčani su skočili na peto mjesto poretka s 25 bodova.

Na ŠRC-u Podgora u Krapini izabranici trenera Damira Biškupa pokazali su karakter i pravu snagu koja je na kraju okrunjena s tri boda. Tvrda i čvrsta utakmica odlučena je u posljednjih desetak minuta u kojima je Udarnik preko Mateja Kelave i Filipa Hodaka došao do pobjede.

-Dominirali smo većim dijelom utakmice, a pogotovo u drugom dijelu u kojem smo bili puno bolja i opasnija momčad. Potajno sam vjerovao u sebi da možemo kazniti domaćina, što se na kraju i obistinilo. Čestitam dečkima na sjajnoj izvedbi i velikom karakteru koji su pokazali- nakon utakmice će trener Udarnika, Damir Biškup čija je momčad sad na petoj poziciji kojoj su se svi u klubu potajno nadali uoči sezone.

-Ovu pobjedu trebamo potvrditi u subotu kada dočekujemo Pazinku. Ja vjerujem u svoje igrače te pozivam sve navijače da nas podrže u posljednjoj domaćoj utakmici ove jeseni- za kraj će Biškup u čijem se glasu osjetilo veliko zadovoljstvo.

Osim Udarnika uspješan gost bila je i Opatija koja je porazila Dubravu Tim kabel s 3:0. Ovom pobjedom Opatija se vodećem Vinogradaru koji je remizirao u Poreču odigravši 1:1 protiv Jadrana približila na samo bod zaostatka. U ostalim utakmica postignuti su ovi rezultati; Špansko-Vrapče 1:0, Krk-Rudar 0:0, Pazinka-Vrbovec 2:1, Zagreb-HAŠK 2:0 i Segesta-Dugo Selo 0:1. Kolo će sutra utakmicom od 10 sati zaključiti Trnje i Maksimir.

Podijeli