Novosti Sport Događanja

Uljarević: Odlična smo ekipa, ali i što je najbitnije - dobra smo klapa

09.01.2021. / Damir Žbulj

Nakon novogodišnjeg slavlja u Šibeniku košarkaše Gorice čeka još jedno gostovanje u južnim krajevima, kod sinjskog Alkara.

Goričani su favoriti za osvajanje bodova čime bi privremeno preuzeli vrh ljestvice domaćeg prvenstva.

Ekipa pod vodstvom Josipa Sesara ove sezone je u HT Premijer ligi upisala tek tri poraza, koliko i Cibona, dok je vodeći Zadar izgubio dvije utakmice...

“To sam i govorio kada sam dolazio u Goricu. Ovo je odlična ekipa s puno kvalitetnih igrača koji su već igrali na visokoj razini i spremna je boriti se za trofeje. Imamo sjajnog trenera, dobro treniramo i što je najbitnije dobra smo klapa. Uvjeren sam da ćemo do kraja prvenstva zadržati jednu od prve četiri pozicije," pojasnio je Karlo Uljarević, jedan od junaka preokreta i pobjede na Baldekinu u prošlom kolu pa dodao:

"Pogodio sam neke trice, ali to mi je posao. Puno je važnije da smo se kao ekipa digli nakon malo lošijeg ulaska u utakmicu. Prilagodili smo se protivniku, odigrali puno koncentriranije pogotovo u obrani i poveli u trećoj četvrtini. Do kraja smo skroz preokrenuli i zasluženo smo pobijedili.“

Okršaj s Alkarom u Sinju na rasporedu je u subotu od 19 sati, uz prijenos uživo na HKS TV.

“Bit će to sigurno jedna dobra utakmica kakva je bila i prije 2 tjedna u Velikoj Gorici. Oni su jedna kvalitetna ekipa i namučili su nas iako im nije igrao prvi playmaker Echols. Ne znam hoće li sada igrati, ali sigurno je da su oni puno opasniji na domaćem parketu i da će biti još agresivniji te će ovo biti potpuno drukčija utakmica. Mi se polako vraćamo u onaj stari ritam, igramo sve bolje i vjerujem u još jednu pobjedu," poručio je Uljarević prije novog izazova.

 

Podijeli