Novosti Sport Događanja

Uljarević vjeruje u pozitivan rezultat kod prvaka Hrvatske: Podigli smo razinu energije, imamo se pravo nadati

15.11.2021. / Damir Žbulj

Nakon uvjerljivog slavlja na gostovanju u Austriji u Alpe Adria Cupu košarkaši Gorice vraćaju se obvezama u domaćem prvenstvu. U ponedjeljak od 18 sati Bikove čeka okršaj protiv Zadra, aktualnog prvaka Hrvatske!

"Idemo igrati u Zadar protiv jedne kvalitetne ekipe koja na papiru ima širinu. Imaju na svakoj poziciji dva ili više igrača i sigurno je da nećemo imati lagani zadatak. Mi ćemo se skupiti, dat ćemo sve od sebe i pokušat ćemo doći do dobre energije i dati najbolje od sebe," najavio je trener Bože Radoš, koji zajedno s Mladenom Starčevićem vodi Goričane, poslije odlaska Josipa Sesara.

Na Višnjiku je domaćin favorit, pogotovo jer je u HT Premijer ligi upisao četiri uzastopne pobjede.

"Očekuje nas teška utakmica. Mislim da smo u zadnja dva dvoboja, protiv Furnira doma i protiv Austrijanaca u Alpe Adria Kupu, podigli razinu energije i mislim da se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Ako budemo ušli u utakmicu 100 posto i ako budemo dali sve od sebe mislim da možemo parirati Zadru. Oni jesu bolja momčad, ali mi se nećemo predati i idemo tamo po pobjedu,” istaknuo je Karlo Uljarević, koji je već u nekoliko navrata pokazao kako baš protiv Zadra igra posebno inspirirano.

Gorica je trenutno na šestoj poziciji s pet pobjeda i četiri poraza, a već u petak na svom parketu igra idući dvoboj, protiv Vrijednosnica Osijek, kako bi se što bolje pripremila za ključne okršaje u borbi za prolazak skupine u Alpe Adria Cupu i prolazak u četvrtfinale tog regionalnog natjecanja.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli