Novosti Sport Događanja

Uskoro počinje Velikogorička teniska liga: Otvorena je za sve, bit će odlične zabave, druženja i uzbudljivih mečeva

30.03.2022. / Damir Žbulj

I ove godine će se igrati Velikogorička teniska liga, zanimljivo natjecanje u organizaciji TK iTeam VG.

Sve počinje 11. travnja, a trajat će sve do listopada!

"VG teniska liga je otvorena za sve, mlade i stare, cure i dečke. Prvi krug prijava je do 8. travnja, a možete se javiti na 091 33 44 031 broj telefona," javio nam je voditelj lige Miha Troha.

Igrat će se u pet skupina natjecatelja podjednake razine igre. Mogu se prijaviti djeca, žene, muškarci, početnici i profesionalci. Svaka kategorija imat će zaseban turnir, a za sve sudionike predviđene su i nagrade.

Čekaju nas atraktivni mečevi, a neće nedostajati i zabave za sve okupljene, od navijanja pa do roštiljanja. Prvenstveni cilj VGTL-a je druženje...

"U pet različitih skupina okupit ćemo igračice i igrače podjednake razine igre i oni sami dogovaraju mečeve kada je tko slobodan. U skupini 'svatko sa svakim' igra po jedan meč, a poraženi ima jednom kroz natjecanje tražiti i 'challenge', uzvratni meč, kojeg pobjednik i nije obvezan prihvatiti. Mečevi se igraju na dva dobivena seta, s time da se odlučujuća dionica igra kao super tie-break, do deset poena. Kotizacija je 100 kuna, a na kraju se igra i završni Masters turnir u svakoj kategoriji kad će snage odmjeriti samo oni najbolji. Očekuju nas odlični mečevi, ali i prava fešta, roštilj i dobro druženje," pojasnio nam je Troha.

Požurite s prijavama i ovog proljeća, ljeta i jeseni uživajte u odličnim teniskim partijama, ali i sjajnoj zabavi na otvorenom.

Galerija slika

Uskoro počinje Velikogorička teniska liga: Otvorena je za sve, bit će odlične zabave, druženja i uzbudljivih mečeva

Podijeli