Novosti Sport Događanja

Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu

04.11.2018. / Sportska redakcija

Goropadni Kurilovec u 13. kolu Treće lige stigao je do najuvjerljivije pobjede u ovome kolu. Susret odigran na SRC Udarnik završio je slavljem domaće momčadi od čak 7:0. Druga je to uzastopna pobjeda Kurilovčana, u čijim se redovima sada puno lakše diše, jer sa šest bodova iz ta dva susreta Kurilovec je došao do desete pozicije.

Špansko se u Kurilovec došlo nadigravati i bilo je teško za predvidjeti da će domaća momčad na kraju zabilježiti ovako uvjerljivu pobjedu. Gotovo pola sata domaći su igrači lomili otpor gostiju koji su prvi zgoditak sami poklonili Kurilovčanima. Pogrešku zadnje linije iskoristio je Šime Gregov za prvi od svoja dva zgoditka. S minimalnom prednošću Kurilovca otišlo se na odmor, da bi nastavak donio pravu golijadu.

U 52. minuti Matoš s bijele točke pogađa vratnicu, no lopta se odbija do Roginića koji povisuje na 2:0. Uslijedilo je potom sjajnih pola sata domaće momčadi, kojoj je sve polazilo za nogom, a plod takve igre bilo je još pet pogodaka u mreži Španskog. Sedlaček, Matoš, Mandura, Velić i na posljetku Gregov zaključili su sjajno poslijepodne Kurilovčana.

U čast legende turopoljskog nogometa, Silvija Kranjca koji je veliki trag ostavio u Udarniku, a danas Kurilovcu, susret je započeo minutom šutnje, a njemu u čast igrači su na teren iznijeli i transparent s porukom „Dragi Silvo, Udarnik i Kurilovec ostaju Tvoji i s Tobom!“.

3. HNL, 13. KOLO
NK KURILOVEC – NK ŠPANSKO 7:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Gregov (31), 2:0 Roginić (52), 3:0 Sedlaček (60), 4:0 Matoš (70), 5:0 Mandura (72), 6:0 Velić (85), 7:0 Gregov (89)
NK KURILOVEC: Hadžić, Čunčić, Rajić, Krpečanec, Roginić (od 74. Velić), Sedlaček, Gregov, Spudić (od 53. Humeljak), Šarić, Muhar (od 64. Mandura), Matoš. TRENER: Perica Vidak
NK ŠPANSKO: Madžar, Koletić, Radovac, Pranjić- Kaurin, Guliš, Cimenti, Lerotić (od 57. Ćurković), Štignjedec, Zebić (od 61. Veneti), Kosorčić, Knez (od 82. Šiprak). TRENER: Stipe Brnas

Galerija slika

Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu Uvjerljivo izdanje Kurilovca za drugu uzastopnu pobjedu

Podijeli