Novosti Sport Događanja

Vatrogasac želi biti bolji nego lani

19.08.2017. / Sportska redakcija

Kasnije od ostalih turopoljskih ligaša NK Vatrogasac započeo je s pripremama za novu sezonu Prve županijske lige. Lanjska se može ocijeniti uspješnom jer u konkurenciji šesnaest klubova Vatrogasac je bio sedmi.

Na krilima tih odličnih proljetnih izdanja trener Juro Gavran nada se kako će njegovi igrači nastavati i u jesenskom dijelu prvenstva u koji momčad ulazi oslabljena za Ivana Matanovića koji je otišao u Gradiće, dok se u Kobilić iz Udarnika vratio Antonijo Trupčević.

-Nadam se da ćemo i sada biti takvi. Bilo bi super da i dalje tako igramo. Dobra je ovo ekipa kojoj ja u potpunosti vjerujem. Najbitnije je da su igrači ovdje zadovoljni. Ja uvijek kažem najbitnija je sloga- priča nam trener Juro Gavran nakon sinoćnje pobjede protiv Pešćenice.

Riješili su domaći igrači taj susret u svoju korist rezultatom 3:1 uz pogotke Marka Novaka, Ivana Kontića i Selvera Muhića. Već sutra pred igračima Vatrogasca je nastup na memorijalnom turniru u Obrezini, dok trener Gavran u posljednje tjednu uoči prvenstva u planu ima još dva pripremna susreta.

Podijeli