Novosti Sport Događanja

Velika Gorica ugošćuje mladu reprezentaciju Hrvatske

07.11.2017. / Sportska redakcija

Nakon više od jedanaest godina Velika Gorica i stadion Radnika ponovno će u jednoj službenoj natjecateljskoj utakmici ugostiti neku od reprezentacija Hrvatske. Te 2004. i 2005. godine mlada Hrvatska reprezentacija pod vodstvom izbornika Slavena Bilića gotovo je cijeli kvalifikacijski ciklus odradila u Velikoj Gorici uključujući i završni okršaj sa Srbijom.

Tada su u naslovnim ulogama bili danas prekaljeni reprezentativci; Eduardo, Ćorluka, Modrić i drugi, dok će sutra na travnjak istrčati neki novi klinci predvođeni Antom Ćorićem, Andrijom Balićem, Josipom Brekalom i nekolicinom već dokazanih prvoligaških igrača koje očekuje dvoboj protiv San Marina.

-Želja nam je da se kao domaćin pokažemo u što boljem svjetlu, a da bi dalje bili u konkurenciji za slične utakmice važna je i posjeta. Svojim prisustvom i potporom reprezentaciji Hrvatske u ovoj utakmici želimo pokazati da je Velika Gorica spremna za velike nogometne priredbe i da možemo biti dobar domaćin, kakvog Hrvatska zaslužuje- istaknuli su iz HNK Gorice.

Utakmica se igra od 14 sati, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Ulaz na istok i zapad bit će otvoren isključivo sa zapadne strane kao i dosad.

Podijeli