Novosti Sport Događanja

Velikogoričanke u Sisku slavile u pet setova

25.02.2019. / Damir Žbulj

Izuzetno vrijednu pobjedu upisale su odbojkašice Velike Gorice na gostovanju u Sisku, u 15. kolu 1. B Hrvatske odbojkaške lige - Sjever.

Kod pretposljednje ekipe natjecanja vodila se velika sportska bitka u pet setova, koja je završila slavljem naših odbojkašica u SD Brezovica.

Siščanke su bolje otvorile dvoboj te su stigle do početne prednosti, no, Velikogoričanke osvajaju iduće dvije dionice i dolaze do preokreta. Domaće odbojkašice uspjele su meč odvesti u odlučujući set, u kojem se odvija prava drama. Ipak, OK Velika Gorica u finišu dolazi do pobjede i dva boda, rezultatom 25:20, 14:25, 16:25, 25:17 i 15:17.

Četvrta je to pobjeda ove sezone za Veliku Goricu, koja sad ispred Siska ima šest bodova prednosti. OK Medveščak ima tek jedan, a ŽOK Vrbovec tri boda prednosti, ali i jednu odigranu utakmicu više.

Idućeg vikenda je na rasporedu domaći susret s trećeplasiranim OK Nebo.

GORIČANI IZGUBILI OD FENJERAŠA

Odbojkaši Gorice su u dvoboju 13. kola 2. HOL - Sjever poraženi u pet setova na svom terenu od fenjeraša Karlovca.

Goričani su bili favoriti za osvajanje sva tri boda, no, gosti su ih iznenadili borbenom partijom i slavljem u pet setova.

Karlovac je prve dvije dionice tijesno riješio u svoju korist, u iduće dvije Goričani su uvjerljivi, no, umjesto da dovrše posao na pravi način dopuštaju gostima da stignu do svog prvog ovosezonskog slavlja s konačnih 25:27, 23:25, 25:16, 25:18 i 9:15.

U idućem kolu Gorica gostuje kod Daruvara.

 

 

 

Podijeli