Novosti Sport Događanja

Velikogoričanke zaigrale u finalu otvorenog prvenstva Ponikva

22.03.2018. / Redakcija

Najmlađi tenisači Teniskog kluba iTeam i dalje su aktivni.

Pod trenerskim palicama Mihe Trohe, Roberta Karduma, Ivana Levara i Roberta Miokovića svakodnevnim treninzima i radom napreduje sve više što i pokazuju na turnirima na kojima nastupaju, dok čekaju vanjski dio sezone, koji bi kako nam je rekao trener Miha Troha trebao također biti uspješan.

Svoj optimizam temelji na rezultatima koje su postigli na posljednjim turnirima. Na Dvoranskom otvorenom prvenstvu Ponikva do 12 godina, Velikogoričanke Ruta Sabljić i Lucija Turčić odličnom igrom plasirale su se u finale, u kojem je u međusobnom susretu sa 6:1 6:3 slavila Lucija Turčić ponijevši epitet pobjednice turnira. U konkurenciji dječaka Lovro Šilipetar je igrao u četvrtfinalu.

Desetogodišnjaci su pak igrali na Balobat Zagi Openu, na kojem su zlatna odličja osvojili Jan Markan i Lili Kordić, dok je Fran Šilipetar, Lovrin mlađi brati, te Darian Gregurić bili brončani.

Također, Miha Troha i Melita Jagečić sudjelovali su na Kongresu Zbora teniskih trenera Hrvatske koji je održan na Malom Lošinju, gdje je tema Kongresa bila „Priprema mladih tenisača za međunarodni tenis“. (Dr)

 

Podijeli