Novosti Sport Događanja

Velikogorički iTeam poziva u školu tenisa: Ovo je sport za cijeli život

26.08.2021. / Damir Žbulj

Kako se bliži početak nove školske godine tako se zahuktava i nova sportska sezona u našem gradu. Djeca su se vratila s ljetnih praznika i sada je pravi trenutak da izaberu i neku sportsku aktivnost.

Velikogorički teniski klub iTeam poziva sve zainteresirane da im se priključe u školi tenisa i postanu njihovi članovi. Treninzi se odvijaju prema Play & Stay programu u kojem djeca ovisno o dobi te teniskom predznanju postepeno prelaze od teniskog vrtića, 'crvenog' i 'narančastog' tenisa prema 'zelenom' i 'žutom' tenisu, a prema željama i ambicijama na kraju i prema natjecateljskom tenisu.

"Zašto tenis? Osim što je tenis sport za cijeli život, stvaranje dugoročnih prijateljstava i ulaganje u djetetovu budućnost, dijete istovremeno razvija teniske i vrlo važne životne vještine. Od usvajanja tehničkog, taktičkog i motoričkog znanja pa do životnih vještina, razvoja samopouzdanja, postizanja ciljeva i učenja kroz pogreške..."

"Tenis je odličan za stjecanje radnih navika, samostalnost, vježbanje fokusa i koncentracije, strpljivost, poštivanje autoriteta, razvoj discipline te učenje nošenja s pobjedama i porazima," pojasnio je trener Miha Troha.

Škola tenisa već je počela s radom, a svi zainteresirani se pozivaju da dođu na velikogoričke teniske terene u Cvjetnom naselju i odrade probni sat. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na licu mjesta, od 8 do 14 sati, u prostorijama iTema ili na 091 33 44 031 broj telefona.

 

Podijeli