Novosti Sport Događanja

VG street team najbolji na prvom VGdanas cupu

09.10.2016. / Nefertum IT
U organizaciji VG street teama jučer je u Buševcu održano prvo izdanje malonogometnog turnira VGdanas cup koje je okupilo osam momčadi koje su se borile za pobjednički trofej.

Nakon cjelodnevnog nadmetanja, najboljima su se pokazali upravo organizatori (Mikulić, Šoić, Ban, Rajić, Kovačević, Stuparić, Rožić), koji su u polufinalu s 2:1 svladali Ugostiteljski objekt Cvetnić, dok su u finalu s 3:2 bili bolji od Auto praonice Jimmy koja je preko Sokačića i Trbovića u dva navrata imala vodstvo koje su velikogorički automobilisti prekrenuli zahvaljujući dvostrukom strijelcu Banu, te Rajiću.

CUP VELIKA.jpg

Boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara treće mjesto osvojio je CB Baltazar, dok su igrači Uogostiteljskog objekta Cvetnić u konačnici bili četvrti. Uz tri prvoplasirane momčadi nagrađeni su i najbolji pojedinci; vratar Anel Haračić (AP Jimmy), igrač Mario Stuparić (VG street team) te najsmješniji igrač Boris Nakić (AP Jimmy).

CUP VELIKA 1.jpg

Cjelokupnu organizaciju turnira na zavidnoj je razini odradio Janko Mikulić i njegova ekipa iz VG steet teama koji će dio sredstva donirati Centru za odgoj i obrazovanje, a želja im je da ovaj turnir postane tradicionalnim.
 
CUP VELIKA 2.jpg

CUP VELIKA 3.jpg

CUP VELIKA 4.jpg

CUP VELIKA 5.jpg

REZULTATI ZAVRŠNICE
POLUFINALA:
AP JIMMY – CB BALAZAR 2:2 (5:3- 7m), VG STREET TEAM – UO CVETNIĆ 2:1
ZA TREĆE MJESTO: CB BALTAZAR – UO CVETNIĆ 3:2- 7m
FINALE: VG STREET TEAM – AP JIMMY 3:2

Podijeli