Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Loša večer za Budimira: Penal iz 'noćne more' i tri slomljena rebra dva mjeseca uoči Eura

16.04.2024. / Damir Žbulj

Gorički nogometni internacionalac i hrvatski reprezentativac Ante Budimir nije imao svoju večer u dvoboju Osasune i Valencije, koji je završio minimalnom gostujućom 0:1 pobjedom.

Budimir je sudačkoj nadoknadi iznudio kazneni udarac, u osmoj minuti dodanog vremena imao je priliku s bijele točke izjednačiti rezultat, ali se u ključnom trenutku spetljao te je loše izveo jedanaesterac i lopta se samo dokotrljala do suparničkog vratara [VIDEO

Ante je tako ostao na 16 postignutih prvenstvenih golova ove sezone, koliko ima i Bellingham iz Reala, jedan manje od vodećeg strijelca La Lige, Ukrajinca Dovbika iz Girone.

Nažalost, nije to bila jedina loša vijest, jer je Budimir nakon utakmice završio u bolnici, a pokazalo se kako ima ozljedu prsnog koša i tri slomljena rebra, što baca drugačije svjetlo na njegovu izvedbu na travnjaku. 

Nova je to briga, samo dva mjeseca prije početka Europskog prvenstva, i za izbornika Zlatka Dalića, koji je u svim kombinacijama računao na goričkog napadača. Ante je zbog bolesti propustio posljednje okupljanje Vatrenih i turnir u Egiptu, a sada je pred njim oporavak i povratak u golgetersku formu. 

Podijeli